top of page
Zoeken
  • Andrea Lenis

Hoe ontstaat burn-out?

Bijgewerkt op: 20 okt. 2020

Overspannen of burn-out, het kan iedereen overkomen. Maar hoe ontstaat het? In dit filmpje van CSR Centrum wordt heel goed uitgelegd hoe een gezond mens overspannen of burn-out kan raken.

(bron: CSR Centrum)

Stress en burn-out coach Amersfoort

Herken jij jezelf in dit filmpje? Zorg dan in ieder geval dat je voldoende rust krijgt om te herstellen. Onderzoek of stress en burn-out coaching jou verder kan helpen. Stress en burn-out coaching is gericht op omgaan met stress op 3 niveaus, namelijk lichamelijk, mentaal en gedrag. De resultaten zijn o.a. meer energie (lichaam), verhoogd concentratievermogen (mentaal), verbeterd zelfinzicht en zelfmanagement (gedrag).

In een stress of burn-out coachtraject leer je grip op stress te krijgen en te houden. Je leert hoe stress in je lichaam en psyche werkt en welke veranderingen jij kunt aanbrengen om weer ontspannen en vol energie in het leven te staan. ​

Bij stress en burn-out coaching werk ik o.a. volgens de CSR methode.

Wil je meer weten over stress en burn-out coaching? Neem dan vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek of kijk op www.anicha-coaching.nl/stress-en-burn-out-coaching voor meer informatie.

Andrea Lenis - Anicha Coaching & Training

Stress en burn-out coach en loopbaancoach in Amersfoort

Het is mijn missie stress te verminderen en mensen een stap verder te helpen in hun loopbaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als je weer vol energie in het leven staat en met plezier werkt. Dan gun ik iedereen!

Zie www.anicha-coaching.nl of neem contact op via info@anicha-coaching.nl / 06-47026878

95 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page