top of page
Zoeken
  • Andrea Lenis

Gratis Werkplezier Wandeling

Bijgewerkt op: 20 okt. 2020


Van 12 t/m 15 november 2018 is het de Week van de Werkstress. Werkstress levert psychische, fysieke, praktische en financiële problemen op, zowel voor werkgever als werknemer. Belangrijk om hier aandacht voor te hebben en problemen voor te zijn.

Een van de mogelijkheden om stress te verlagen is wandelen in de natuur. Uit onderzoek is gebleken dat wandelen in de natuur stress verlaagt. Ook stimuleert wandelen je creatieve vermogens, met name het probleemoplossend vermogen. Verder is het goed voor je humeur en voel je je meer ontspannen na een wandeling. Wie wil dat nou niet?!

Als jij heerlijk ontspannen aan je werkdag wilt beginnen, kun je tijdens de Week van de Werkstress gratis gebruik maken van de Werkplezier Wandeling.

Werkplezier Wandeling

Begin je dag goed met een wandeling in het grootste park van Amersfoort. Tijdens de wandeling doen we mindfulness oefeningen en werken we aan jouw werkplezier met metaforen uit de natuur. Na de wandeling kun je ontspannen en fris aan je werkdag beginnen.

  • Voor wie: werknemers uit Amersfoort en omstreken

  • Wanneer: dinsdag 13 november 2018, 9.00 – 10.00 uur

  • Start- en eindpunt: voor het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort

  • Aantal deelnemers: maximaal 10

  • Meenemen: flesje water voor als je dorst krijgt, eventueel paraplu afhankelijk van de weersomstandigheden

Wil je meedoen?

Laat het mij dan uiterlijk 12 november 2018 voor 12.00 uur weten via het contactformulier op de website of via info@anicha-coaching.nl.

Andrea Lenis - Anicha Coaching & Training

Loopbaan coach, stress en burn-out coach in Amersfoort

Het is mijn missie stress op de werkvloer te verminderen en mensen een stap verder te helpen in hun loopbaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als je weer vol energie in het leven staat en met plezier werkt. Dat gun ik iedereen!

Zie www.anicha-coaching.nl of neem contact op via info@anicha-coaching.nl / 06-47026878

104 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page