top of page

Over Anicha

Stress coaching en loopbaan coaching regio Amersfoort

Anicha staat voor rust en balans in je leven en ontwikkeling in je loopbaan. Ik coach en train vanuit Amersfoort bij stressmanagement, loopbaanontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

 

Anicha is Sanskriet voor verandering. De Griekse filosoof Heraclitus zei in de 12e eeuw al "De enige constante is verandering". Wijzelf, het leven, werk, de maatschappij, alles verandert constant. Soms kost het ons moeite de verandering bij te blijven, soms willen we zelf graag verandering. Ik ondersteun hierbij door middel van coaching en training.

Anicha coaching-24_edited.jpg

Andrea Lenis - eigenaar Anicha Coaching & Training

"Ik weet als geen ander hoe het is om te veel stress te ervaren en vast te zitten in een baan waar je geen energie meer uit haalt. Het is moeilijk om los te komen van het vertrouwde. Je bent bang voor de verandering. Ik heb ook ervaren dat het geweldig is als je toch verandering durft aan te brengen en de sprong in het diepe waagt.

In 2005 was ik overspannen, een moeilijke tijd, maar het heeft me veel gebracht. Ik heb een carrière switch gemaakt van projectmanager naar maatschappelijk werker en heb met veel plezier gewerkt als consulent, trainer, teamleider en intervisiebegeleider. Af en toe heeft stress de overhand gehad waardoor ik weer gedwongen werd goed na te denken wat mij gelukkig maakt en hoe ik mijn leven inricht. Ik kwam tot de conclusie dat ik verder wilde als coach en trainer om mijn opgedane kennis en ervaring te delen en anderen te helpen bij stress- en loopbaanvraagstukken. Ik heb de sprong gewaagd en ik heb er geen moment spijt van!"

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Registraties en samenwerking, o.a.

nobco-Anicha Coaching & Training
emcc-anicha coaching & training
CSR coach Andrea Lenis
CSR partner Andrea Lenis
QS logo.jpg
Balansgroep.jpg

Opleidingen, o.a.

2022-2024 Mens en Intuïtie, Intuïtieve ontwikkeling

2022              Alba-Academie, Burn-outpreventie

2017-2019   CSR Centrum: stresspreventie en -interventie

2018-2019   SeeTrue ACT opleidingen: ACT basisopleiding en specialisatie ACT in coaching

2015-2016   Balansgroep: Professioneel life- en loopbaancoach post-HBO

2006-2010 Hogeschool Utrecht: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, minor verlieskunde en werkstress

bottom of page