top of page
Zoeken
  • Andrea Lenis

Gratis workshop 10 tips tegen Werkstress voor jouw team?

Bijgewerkt op: 20 okt. 2020


Van 13 t/m 16 november is het de Week van de Werkstress. Werkstress levert psychische, fysieke, praktische en financiële problemen op, zowel voor werkgever als werknemer. Belangrijk om hier aandacht voor te hebben en problemen voor te zijn.

Werkstress is een optelsom van veel factoren en er is niet één oplossing. Er zijn veel mogelijkheden om werkstress te verminderen en werkplezier te vergroten. Deze mogelijkheden deel ik graag en daarom geef ik in de Week van de Werkstress gratis de workshop 10 tips tegen Werkstress weg.

In de workshop van 1 uur bij jullie op locatie doen we een stresstest, leg ik uit wat werkstress is en krijg je 10 tips om werkstress te verminderen en werkplezier te vergroten.

Kan jouw team (max. 15 personen) dit gebruiken?

Laat het mij dan uiterlijk 8 oktober weten via het contactformulier op mijn website of via info@anicha-coaching.nl. 9 oktober selecteer ik het team waar ik de workshop ga geven. Je krijgt bericht!

98 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page