top of page
Zoeken
  • Andrea Lenis

Complimenten aan de sociaal werker


Loopbaan coach Amersfoort

Vandaag is het de dag van de sociaal werker. Een mooie gelegenheid om de sociaal werker eens in het zonnetje te zetten.

Bedankt sociaal werker dat je je steeds vanuit betrokkenheid bij de maatschappij inzet voor een ander. Dat je dat vol blijft houden, ook als je wordt tegengewerkt door bureaucratie in dezelfde maatschappij. Dat je steeds nieuwe manieren vindt om mensen te ondersteunen, een hart onder de riem te steken en zorgt dat problemen opgelost worden. Fijn ook dat je van alle markten thuis bent en veel weet over wetten en regels. Dat je zelfredzaamheid vergroot, mensen verbindt en van aanpakken weet. Soms zit het even tegen, trajecten gaan met vallen en opstaan, en iedere keer weer vind je de motivatie om er tegenaan te gaan. Geweldig!

Vaak denk je alleen aan de ander. Denk vandaag eens aan jezelf, geef jezelf complimenten en sta er even bij stil dat het werk dat je doet ontzettend belangrijk is voor de samenleving!

Dank je wel sociaal werker!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page