top of page
Zoeken
  • Andrea Lenis

Wie ben ik en wat wil ik?

Bijgewerkt op: 20 okt. 2020


Dat is de vraag die de meeste van mijn cliënten voor loopbaan coaching zichzelf stellen. Vaak zijn ze aan het solliciteren zonder het gewenste effect. Er is geen goede basis waardoor de sollicitaties geen doel treffen.

Door aan de slag te gaan met de vragen “Wie ben ik en wat wil ik” krijg je inzicht in jezelf en wat belangrijk voor je is. Je weet welke kwaliteiten en drijfveren je hebt, welke waarden belangrijk voor je zijn en wat voor soort organisatie en omgeving bij je past. Daardoor kun je een richting kiezen en krijg je zelfvertrouwen. Zo kun je vanuit een stevige basis het sollicitatieproces in en dat heeft effect!

Loopbaan coaching Amersfoort

In een loopbaan coachtraject bij mij in Amersfoort komen de volgende punten aan bod:

  • Drijfverenonderzoek

  • Kwaliteiten- en waardenonderzoek

  • Loopbaanbiografie

  • Talenten in kaart brengen

  • Persoonlijke visie en missie

  • Persoonlijk profiel opstellen

  • Toekomstdromen, richting bepalen en doelen stellen

Je maakt je eigen Loopbaanplan waar al deze punten in verwerkt worden. Zo heb je een goede basis voor je verdere loopbaan.

De loopbaan coaching kan verder aangevuld worden met het maken van een Persoonlijk Plan van Aanpak waarin jouw doelen en acties worden beschreven. Uiteraard ga je de acties ook uitvoeren zodat je jouw doelen behaald. Onderdeel van het Plan van Aanpak is o.a. een cv en sollicitatiebrief check, netwerken, inzet social media en het oefenen en bespreken van sollicitatiegesprekken. Ook het voorkomen van jouw sollicitatie-valkuilen mag niet ontbreken in het Plan van Aanpak.

Wil jij verder op weg geholpen worden met je loopbaan? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of kijk op www.anicha-coaching.nl/loopbaan-coaching voor meer informatie.

Andrea Lenis - Anicha Coaching & Training

Loopbaan coach, stress en burn-out coach in Amersfoort

Het is mijn missie stress op de werkvloer te verminderen en mensen een stap verder te helpen in hun loopbaan. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als je weer vol energie in het leven staat en met plezier werkt. Dat gun ik iedereen!

Zie www.anicha-coaching.nl of neem contact op via info@anicha-coaching.nl / 06-47026878

100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page