top of page
Zoeken
  • Andrea Lenis

Tijd voor een nieuwe baan?


Ooit was het de baan van je dromen. Maar nu bekruipt je steeds vaker het gevoel dat het tijd wordt om verder te kijken. Misschien doordat het team waarin je werkt veranderd is. Of er is weinig uitdaging in je functie. De werkdruk is steeds groter geworden. Of je nieuwe baas ligt je niet zo. Hoe dan ook, je hoort steeds vaker een stemmetje dat zegt: hoe veel langer ga ik dit nog doen?

Wat doe je als je dat stemmetje hoort? Druk je het weg? Want: nu heb je een vast contract, je collega's zijn toch leuk en zo erg is het toch ook allemaal niet? Je moet ten slotte ook gewoon de hypotheek betalen en dat lukt nu prima (alleen ben je helemaal uitgeblust aan het eind van de dag...).

Of geef je aandacht aan het stemmetje en onderzoek je wat er allemaal mogelijk is om een nieuwe droombaan te vinden? Heb jij over een tijdje werk dat helemaal bij je past en dat je met plezier doet? Ik gun het je van harte!

Loopbaancoach Amersfoort

Wil je de routine en verveling achter je laten? Weet je niet wat je wilt op werkgebied? Wil je je droom waarmaken of gewoon weer met plezier aan het werk? Kom dan eens praten over je loopbaan.

Loopbaan coaching geeft je inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en talenten zodat je beter weet wie je bent en wat je wilt. Met een loopbaan coachtraject krijg je je loopbaanprofiel duidelijk en maak je een persoonlijke loopbaanstrategie. Daardoor krijg je zicht op de baan die bij je past en waar je energie uit haalt.

Wil je meer weten? Kijk op www.anicha-coaching.nl/loopbaan-coaching of neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page