Anicha Coaching & Training

info@anicha-coaching.nl

Tel. 06-47026878

Adres coachruimte: Bergstraat 29, 3811 NE, Amersfoort

 

Privacybeleid

 • Facebook Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
Coach Amersfoort - Minder stress en meer energie
 

Coaching en Training in Amersfoort

Minder stress en meer energie

Stress is beroepsziekte nummer 1. Uit onderzoek van TNO blijkt dat meer dan een miljoen mensen jaarlijks risico loopt op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische aandoeningen. Door alert te zijn en zo vroeg mogelijk te reageren op stress signalen voorkom je veel stressgerelateerd verzuim.

Minder stress en meer energie door coaching en training

Mijn aanpak richt zich op individuen en organisaties.

 • Individuen help ik ontspannen in het leven te staan en met energie aan het werk te gaan door coaching en workshops in Amersfoort.

 

Coaching en training: door wie?

Ik ben Andrea Lenis, coach en trainer in Amersfoort. Uit eigen ervaring weet ik welk effect stress heeft op individuen en organisaties. Het is mijn missie stress op de werkvloer te verminderen en mensen een stap verder te helpen in hun loopbaan.

Andrea Lenis - jouw coach in Amersfoort
 • geaccrediteerde post HBO opleiding life- en loopbaancoaching

 • veel ervaring in de sector zorg en welzijn

 • lid van de NOBCO

 

Resultaten coaching en training

Het resultaat van al mijn activiteiten is minder stress en meer energie.

Dat uit zich op verschillende manieren, zoals:

 • meer werkplezier

 • rust en zelfvertrouwen

 • minder ziekteverzuim

 • betere werk - prive balans

 • ontwikkeling in functioneren

Bij de start van een coachtraject, intervisietraject, training, workshop of organisatieadvies bepalen we eerst de doelen. Tijdens het traject houden we scherp in de gaten of we nog op koers zitten, of dat we moeten bijsturen of zelfs de koers moeten verleggen om het doel te behalen.

 

Wat opvalt tijdens de trajecten is dat de doelen vrijwel altijd behaald worden en dat daarnaast nog andere resultaten genoemd worden. Als je aan de slag gaat met het ene, heeft dat ook uitwerking op andere gebieden in het leven, in het team  of in de organisatie waardoor ook daar vooruitgang wordt geboekt.

Referenties: wat zeggen klanten over Anicha?

'Andrea luistert aandachtig, stelt goede vragen en komt met goede methodieken. Ik vond het vooral fijn dat ze erg benaderbaar is en dat het makkelijk sparren is. Mijn doelen zijn goed bereikt. Bedankt voor de fijne coaching.'

Vrouw, adviseur zorg, 5 april 2018

'Ik ben heel blij met het gevolgde traject voor stresscoaching. Duidelijke en heldere communicatie. Andrea laat je je verhaal vertellen zonder een oordeel te vormen, geeft goede inzichten en ook de juiste middelen iets te doen aan de situatie. Ook tussen de afspraken door goed bereikbaar en een luisterend oor als het echt even nodig is.'

Jelle, bedrijfseigenaar, 10 januari 2018

 

Contact opnemen?

Ben jij op zoek naar meer rust en energie in je privé en zakelijke leven? Neem gerust contact op.

 

Als geregistreerde coach in Amersfoort, help ik je graag met het verkrijgen van inzicht en help ik met je persoonlijke uitdaging. Vul onderstaand formulier in of bel Andrea op 06-4702687 voor een eerste vrijblijvende kennismaking.